19% kedvezmény minden Puhdistamo termékre

TrueDark® Twilights Superhero

24 500 Ft bruttó
Gyermek esti kékfény blokkoló szemüveg pókemberes kerettel    

Gyermek esti kékfény blokkoló szemüveg pókemberes kerettel

✓ Blokkolja a LED-es kijelzők számítógépek által kibocsátott kékfényt

✓ Blokkolja a telefon és tablet által kibocsátott kékfényt

✓ Optimalizálja az esti és az éjszakai hormonszintet

✓ Javítja az alvás minőségét

✓ Szinkronban tartja az alvás/ébrenlét ritmust

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Loading...
Leírás

TRUEDARK® TECHNOLÓGIA

A gyermekeinknek még nagyobb szüksége van a pihentető alvásra, mint a felnőtteknek, hiszen egy növekedésben lévő szervezet immunrendszere számára ez még kritikusabb pont. Ez a termékcsalád kifejezetten gyerekek számára lett kifejlesztve, hiszen az új digitális generáció tagjaiként ők fokozottan ki vannak téve a mesterséges fényforrások ártalmas következményeinek.

A rengeteg képernyő előtt töltött idő korlátozhatja a gyermekek agyi fejlődését, ami az első öt évben fejlődik a leggyorsabban. Ebben a korban könnyedén formálható, mindent magába szív, ebben az időszakban alakulnak ki ugyanis az agyban bizonyos kapcsolatok, amelyek egy életen át meghatározók lesznek.

Tanulmányok is rámutattak, hogy a túl sok képernyő előtt töltött idő figyelemzavart okozhat, továbbá kapcsolatot találtak az alvászavar és a nyelvi készségek tekintetében is. Mivel a képernyőt már bárhová magukkal vihetik a gyerekek, a veszély kitettsége fokozatosan nő. Különösen a lefekvés előtt, az ágyban, ebéd közben, autóban vagy akár a játszótéren.

A TrueDark® technológia védelmet nyújt a gyerekek számára az ártó kékfény kiszűrésével, amit többek között a telefonok és a tabletek LED-es kijelzői okoznak. Használjon gyermeke Truedark® Twilights szemüveget a lefekvés előtti időszakban az egészsége és pihentető alvása érdekében!

Úgy lett fejlesztve, hogy lefekvés előtt 30-120 perccel viselve már a kék, a zöld és az ibolya fénysugarak 92-100%-át blokkolja, azaz nem engedi a szembe jutni. A Twilights lencséit kristálytiszta, tartós, magas minőségű polikarbonát anyagból tervezték. Ez eredményezi hogy a fény egyenletesen, valós tisztaságában, fényszennyezéstől mentesen érkezzen a szemünkbe a karcálló fényvisszaverős lencséken keresztül.

A nappali TrueDark® Daylights szemüvegekkel kombinálva 24 órás védelmet nyújtanak gyermekeid szemének a káros fénysugarakkal szemben.

A TrueDark® Kids szemüvegek kimondottan a mai modern kor gyermekeinek készültek, vagyis annak a generációnak, amelynek tagjai a számítógépek, okostelefonok és az internet mellett nőnek fel. Számukra ezek az eszközök természetesek és már egészen fiatalon profin kezelik őket, ám hajlamosak túl sok időt eltölteni a monitorok előtt.

Szülőként felelősek vagyunk a jövő digitális generációjáért, kötelességünk tehát számukra is védelmet nyújtani a káros sugárzás ellen. A TrueDark® Kids szemüvegek hatékonyan blokkolják a kékfény 75-98%-át.

PIROS LENCSÉJŰ TWILIGHTS SZEMÜVEGEK ESTI HASZNÁLATRA

Amikor lemegy a nap, nem a kékfény az egyetlen, amely megzavarhatja gyermeked alvási ciklusát, ezért többre van szükség egy kékfény-blokkolónál. A TrueDark® Twilights az első és egyedüli megoldás, amelyet a melanopszinnal való együttműködésre fejlesztettek ki. A melanopszin a szemünkben található olyan fehérje, amelynek a feladata a fényelnyelés és az alvás-ébrenlét jelek küldése az agyba. Reagál a fény változásaira, különösen, ha ez a fény rövidebb hullámhosszúságú, azaz kékfény.

A TrueDark® Twilights szabadalom alatt álló piros lencséi megfelelő időben jelzik a szervezetnek, ha sötétedés van, és nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a gyermeked fel tudjon készülni egy kiváló minőségű éjszakai alvásra. A Twilights szemüveggel olvashat, tévézhet vagy a számítógépen, tableten, telefonon is játszhat, miközben segíti az alvást szabályozó hormonokat éjszakai üzemmódban tartani. Amint a fejét a párnára hajtja, könnyedén elalszik majd.

Miért tökéletes választás?

Miért tökéletes választás?

A gyerekek agyi funkciói sokkal érzékenyebben reagálnak a fénykörnyezet által keltett hatásokra, mint a felnőttek. A TrueDark® technológia tökéletes védelmet nyújt a fiatalabb korosztály számára is a kékfény okozta káros hatásokkal szemben. A 3-7 éves kor közti gyermekek számára kiemelten ajánlott, különösen akkor, ha sok időt töltenek digitális eszközök társaságában.

FONTOS: 3 éves kor alatt viseletük nem ajánlott.

Tulajdonságok

Tulajdonságok

✓ Esti és éjszakai használathoz

✓ Visszatükröződésmentes, anti-reflektív bevonatú lencse

✓ Tartós, könnyű pókemberes polikarbonát keret

✓ Összehajtogatható, kemény műbőr tokkal

✓ Mikroszálas törlőkendővel

✓ Ultrakönnyű, nem terheli az orrnyerget

✓ Polarizált vörös lencsékkel

✓ 3-7 éves gyermekek számára

✓ Blokkolja a kékfényt

✓ Karcálló polikarbonát lencsék

✓ Blokkolja a kék, zöld és ibolya fényhullámok 98%-át

Termékadatok

Súly: 397 g

Anyag: polikarbonát

Lencsék színe: vörös

Keret szélessége: 130 mm

Lencse szélessége: 51 mm

Lencse magassága: 30 mm

Szárhossz: 110 mm

Orrész szélessége: 25 mm

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

KIEMELT TERMÉKEK

AKCIÓS

LEGÚJABB TERMÉKEK

NEMRÉG MEGTEKINTETT

Termék nem található

Bevásárló kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0