19% kedvezmény minden Puhdistamo termékre

TrueDark® Twilights Fitover

34 500 Ft bruttó
Esti kékfény blokkoló szemüveg, dioptriás szemüveget viselőknek  

Esti kékfény blokkoló szemüveg, dioptriás szemüveget viselőknek

Blokkolja a LED-es kijelzők számítógépek által kibocsátott kékfényt

Blokkolja a telefon és tablet által kibocsátott kékfényt

Optimalizálja az esti és az éjszakai hormonszintet

Javítja az alvás minőségét

Szinkronban tartja az alvás/ébrenlét ritmust

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Loading...
Leírás

TRUEDARK® TECHNOLÓGIA

Ha viseled a lefekvés előtti fél órában, garantáltan segít gyorsabban elaludni, és egy regeneráló, pihentető alvást eredményez. A TrueDark® szemüvegek olyan jól működnek, hogy a felhasználók gyakran el is alszanak a szemüvegben. Éppen ezért a kényelem növelése és a törések elkerülése érdekében a karok rugalmas szárakkal vanak ellátva.

Úgy lett fejlesztve, hogy lefekvés előtt 30-120 perccel viselve már a kék, a zöld és az ibolya fénysugarak 92-100%-át blokkolja, azaz nem engedi a szembe jutni. A Twilights lencséit kristálytiszta, tartós, magas minőségű polikarbonát anyagból tervezték. Ez eredményezi hogy a fény egyenletesen, valós tisztaságában, fényszennyezéstől mentesen érkezzen a szemünkbe a karcálló fényvisszaverős lencséken keresztül.

A nappali TrueDark® Daylights szemüvegekkel kombinálva 24 órás védelmet nyújtanak a szemünknek a káros fénysugarakkal szemben.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Amikor lemegy a nap, nem a kékfény az egyetlen, amely megzavarhatja alvási ciklusunkat, ezért többre van szükségünk egy kékfény-blokkolónál. A TrueDark® Twilights az első és egyedüli megoldás, amelyet a melanopszinnal való együttműködésre fejlesztettek ki. A melanopszin a szemünkben található olyan fehérje, amelynek a feladata a fényelnyelés és az alvás-ébrenlét jelek küldése az agyba. Reagál a fény változásaira, különösen, ha ez a fény rövidebb hullámhosszúságú, azaz kékfény.

A TrueDark® Twilights szabadalom alatt álló piros lencséi megfelelő időben jelzik a testednek, ha sötétedés van, és nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy fel tudj készülni egy kiváló minőségű éjszakai alvásra. A Twilights szemüveggel olvashatsz, tévézhetsz vagy a számítógépeden, tableteden, telefonodon dolgozhatsz, miközben segíti az alvást szabályozó hormonokat éjszakai üzemmódban tartani. Amint a fejedet a párnádra hajtod, könnyedén elalszol, és sokkal pihentetőbb lesz az alvásod.

Hekkeld meg a kékfényt TrueDark® Twilights technológiával, ami felszabadítja a hormonokat és a transzmittereket amelyek így hatékonyabban működnek.

Miért tökéletes választás?

Miért tökéletes választás?

A TrueDark® speciális vörös színű lencséi kimondottan azok számára lettek kifejlesztve, akik nagy hangsúlyt fektetnek a regenerációra, hiszen tudják, hogy a jó éjszakai alvás értéke felbecsülhetetlen. A Twilights szemüveg kiváló az időzónaváltások kezeléséhez is. Ajánlatos viselet lehet továbbá kismamák számára, akiknek sokszor fel kell kelniük az éjszaka közepén, majd szeretnének gyorsan visszaaludni és reggel pihenten ébredni. Segítséget nyújt a nyári időszámítás idején, amikor a világosság gyakran az estébe nyúlik. Ilyenkor „korai sötétséget” biztosít, hogy jobb alvást garantáljon ebben az időszakban is.

Ezekkel a piros lencsékkel készült szemüvegek ideális megoldást jelentenek azok számára, akiknél az alvás- ébrenlét ritmusa gyakran felborul. Viselete kiemelten ajánlott mindenkinek, aki gyakran estébe, éjszakába nyúlóan dolgozik vagy tévézik, mivel ők fokozottabban vannak kitéve az éjszaka során használt mesterséges fények káros hatásainak, ami megtöri és rontja az alvás minőségét, rombolja a másnapi frissességet és vitalitást.

✓ Diákoknak vizsgaidőszakra, amikor éjszakába nyúlóan kell tanulni

✓ Gamereknek, akik szintén sok időt töltenek el a monitorok előtt.

✓ Sportolóknak és atlétáknak javítja a regenerácót

✓ Irodai munkát végzőknek

✓ Alvászavarral küzdőknek

✓ Olyanok számára, akik kerülik az altatók szedését

✓ Azoknak, akik sokáig néznek tévét vagy késő estig dolgoznak LED-es számítógép monitorok előtt

✓ Akik gyakran érzik napközben, hogy stresszesek

✓ Akik sűrűn utaznak, pontosan tudják, hogy az mivel jár. A Twilights szemüveg kiváló az időzónaváltások kezeléséhez is

✓ Kismamák számára, akiknek sokszor fel kell kelni az éjszaka közepén, majd szeretnének gyorsan visszaaludni és reggel kipihenten ébredni

✓ Segítséget nyújt a nyári időszámítás idején, amikor a világosság gyakran az estébe nyúlik. Ilyenkor „korai sötétséget” biztosít, hogy jobb alvást biztosítson ebben az időszakban is

Tulajdonságok

Tulajdonságok

✓ Esti és éjszakai használathoz

✓ Visszatükröződésmentes, anti-reflektív bevonatú lencse

✓ Tartós, könnyű polikarbonát keret, flexibilis TR90-es szárral

✓ Összehajtogatható, kemény műbőr tokkal

✓ Mikroszálas törlőkendővel

✓ Ultrakönnyű, nem terheli az orrnyerget

✓ Kereten körbefutó habpárnával a tökéletes fedettség érdekében

✓ Tartozék: polikarbonát keret dioptriás lencséhez

✓ Karcálló polikarbonát lencsék

✓ Blokkolja a kék, zöld és fényhullámok 98%-át

Termékadatok

Súly: 538 g

Keret szélessége: 168 mm

Lencse szélessége: 64 mm

Lencse magassága: 43 mm

Szárhossz: 132 mm

Orrész szélessége: 19 mm

Fontos: Ne használd vezetés közben vagy más olyan tevékenységhez, amelyet befolyásolhat a fáradtság, a mélységérzet vagy a színspektrum megváltozása.

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

KIEMELT TERMÉKEK

AKCIÓS

LEGÚJABB TERMÉKEK

NEMRÉG MEGTEKINTETT

Termék nem található

Bevásárló kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0