Sleepon Go2Sleep alvásmonitor eszköz

49 000 Ft bruttó

Alvásmonitor, családi alvásfigyelő eszköz

✓ Új generációs mesterséges intelligenciás (MI) eszköz

✓ Nyomon követi az alvást, kiszűri az alvási apnoe-t

✓ Javítja az egészséges alvást

✓ Családi alvás-egészségügyi nyomkövető pulzusszám, vér oxigéntelítettség és légzéskövetéssel és valós idejű alacsony oxigénriasztással. iOS/Android rendszerre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Loading...
Leírás

Kíváncsi vagy hogyan működik a tested alvás közben? A Sleepon Go2Sleep gyűrű segít megfigyelni, mi történik a testedben alvás közben. Az eszköz képes nyomon követni a tested különféle paramétereit alvás közben – legyen szó a normál éjszakai alvásról, vagy akár egy napközbeni rövid szunyókálásról. Rögzíti az alvásidődet, az alvásod fázisait, az AHI indexet, a pulzust, a véroxigénszintet, az alvás közbeni forgolódásokat, valamint az alváshiány mértékét. Az applikáció képes ki is értékelni az eredményeket, ezáltal rávilágítva, negatív hatással van-e bármi az alvásodra.

Aggódsz a tested alvás közbeni nem megfelelő működése miatt? Nincs mitől tartanod! A Go2Sleep gyűrű figyelmeztetést tud küldeni az applikáción keresztül: ha a véroxigén szaturációd egy meghatározott érték alá esik, a gyűrű vibrálással felébreszt. Az ujjaid bőségesen el vannak látva hajszálerekkel, ez pedig lehetővé teszi, hogy a Go2Sleep sokkal pontosabb adatokat tudjon gyűjteni, mint a hagyományos, csuklóra helyezhető eszközök. A Go2Sleep kis mérete és súlya miatt szinte észrevehetetlen, így nem fog megzavarni a kényelmes alvásban.

Akár az egész család alvásminőségét képes vizsgálni. Jelentkezz be a Facebook fiókoddal, és bluetooth-on keresztül szinkronizáld az adataidat a Go2Sleep gyűrű és az okostelefonod között. Add hozzá a családtagjaidat a listához, és akár egyetlen érintéssel átválthatsz az ő alvásminőségük vizsgálati eredményeire is. Kerülj képbe a családtagjaid alvásminőségével, és esetlegesen felmerülő egészségügyi problémáival.

Különféle méretű tartógyűrűk és ingyenes applikáció. Kis mérete és súlya miatt észre sem fogod venni, hogy az ujjadon van – a kényelmes viselés garantált. Az ingyenes applikáció (okostelefonra és tabletre egyaránt telepíthető; kompatibilis az alábbi rendszerekkel: Android 4.4+, iOS 9.0+) pedig grafikusan jeleníti meg az alvásvizsgálat eredményét, valamint a pulzus, az alvás közbeni mozgás és a véroxigénszint kapcsán megfigyelhető trendeket.

Koncentrálj az alvásra, fókuszálj a célra! A Go2Sleep hosszútávú stratégiai együttműködést alakított ki az Edinburghi Egyetemmel, melynek során azon fáradoznak, hogy jobbá tegyék az alvásunk minőségét. Az applikáció a folyamatos fejlesztések révén egyre hatékonyabbá válik, jelenleg már a 2.0 verzió érhető el. Ha pedig kérdésed merül fel, egy kiváló csapat igyekszik azonnal segíteni benne.

Tulajdonságok

Tulajdonságok

Könnyű és kényelmes. Élelmiszeripari minőségű szilikonból készült a 100%-os biztonság érdekében, a súlya pedig csupán 6 gramm – észre sem fogod venni, hogy az ujjadon van.

Páratlan precizitás. A Go2Sleep sokkal pontosabb adatgyűjtésre képes, mint a hagyományos, csuklóra helyezhető eszközök.

Széleskörű alvásvizsgálat. Az applikáció minden éjjel nyomon követi az alvásminőségedet, rögzítve az alvásoddal és az egészségeddel kapcsolatos legfontosabb adatokat – mint például az alvásod fázisait, a pulzusodat, az AHI indexedet, stb. Az applikáció letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play-ről.

Teljesen automatikus a maximális felhasználói élmény biztosítása érdekében. Használata elképesztően egyszerű: csak húzd fel bármelyik ujjadra, és kész is.

Sleep Cloud egészségjavító szolgáltatások. A Go2Sleep Home Sleep Test részletes heti és havi alvásriportokat készít, előrejelzi a várható trendeket, értékeli a kulcsfontosságú adatokat (mint például pulzus, AHI index, mozgások alvás közben, alváshiány, stb), valamint tippekkel és ajánlásokkal szolgál az alvásminőséged javítása érdekében.

Részletes leírás

Nettó súly: 6g

IPX67 szintű vízállóság

Élelmiszeripari minőségű szilikon

Mágneses töltő

2 óra alatt teljesen feltölt, 1 feltöltés 3 éjszakára elegendő

Akár 7 éjszaka alvásadatait képes tárolni

A csomag tartalma

1x Go2Sleep Home Sleep Test eszköz

3x szilikon tartógyűrű különféle méretekben

1x USB kábel

1x töltő

1x használati utasítás és garancia

Tanúsítvány

A biztonságos vásárlást garantálja, hogy a termékünk az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik:

CE, RoHS, FCC, telec

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

KIEMELT TERMÉKEK

AKCIÓS

LEGÚJABB TERMÉKEK

NEMRÉG MEGTEKINTETT

Termék nem található

Bevásárló kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0