19% kedvezmény minden Puhdistamo termékre

Patrick McKeown: Gyógyító légzés

3 999 Ft 3 199 Ft bruttó

Gyakorlatok: asztma, horkolás, alvás, vérnyomás, stressz

Patrick McKeown légzéskutató, dr. Konstantin Pavlovich Buteyko tanítványa, a Buteyko Clininc alapítója. Az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában.

Kategória: Címke:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
Share on email
Loading...
Leírás

Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező légzésproblémáit. Világszerte tart előadásokat arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő lehetőségeket. Magyarul is olvasható korábbi, A légzés ereje című könyve.

Az egészséges légzés nyugalmi helyzetben az orron keresztül történik, rendszeres, csendes, lassú és szinte észrevehetetlen. Ezzel szemben egészségtelen légzéskor a szánkon át vesszük a levegőt, és nyugalmi helyzetben is szabálytalan, észlelhető a folyamat.
E látszólag ártalmatlan, mégis rendkívül elterjedt szokás megzavarja a biokémiánkat, megvonja a testtől az éltető oxigént, és olyan panaszok kialakulásához vezethet, mint a szorongás, az asztma, a szénanátha, a magas vérnyomás, az álmatlanság, a pánikrohamok, a horkolás és az alvási apnoé.

A Gyógyító légzés célja, hogy tudományos alapokon nyugvó légzőgyakorlatok, valamint az étrend és az életmód változtatására vonatkozó egyszerű irányelvek segítségével megelőzhessük vagy csökkenteni tudjuk e panaszokat. Ehhez azonban fontos tisztában lennünk vele, hogyan is lélegzünk valójában, és miért olyan fontosak a funkcionális légzésminták. A könyvben szereplő módszerek gyorsan elsajátíthatók és beépíthetők a mindennapokba. Segítségükkel nem csupán a kellemetlen tüneteket enyhíthetjük, de megnövekszik az energiaszintünk, jobban tudunk koncentrálni, eredményesebben kezelhetjük a stresszhelyzeteket, és általános életminőségünk is javulni fog.

E légzéstechnikával elérhető:

✓ Az asztma tüneteinek (zihálás, köhögés, légszomj) jelentős csökkentése.

✓ A vérkeringés és az oxigénellátás javítása.

✓ Az orr kidugítása percek alatt.

✓ A szénanátha kiváltó okának kezelése.

✓ Megfázások és mellkasi fertőzések gyakoriságának csökkentése.

✓ Mélyebb alvás, frissebb ébredés.

✓ A légzési szokások fejlesztése a horkolás és az alvási apnoé mérsékléséhez.

✓ A légzés biokémiájának javítása, valamint annak megértése, milyen hatással van ez a pánikrohamokra, a szorongásra és a stressz-szintre.

✓ A légzés eredeti funkciójának helyreállítása az optimális egészség elérése érdekében.

✓ Kiadás éve 2020

✓ Kötés típusa: Kartonált

✓ Oldalszám: 250

✓ Méret: 165*235

Vélemények (0)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

KIEMELT TERMÉKEK

AKCIÓS

LEGÚJABB TERMÉKEK

NEMRÉG MEGTEKINTETT

Termék nem található

Bevásárló kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0