Az UPGRADEDYOU bemutatja:

SUPERHUMAN
12

A 12 hetes program, amellyel te is előhozhatod a benned szunnyadó szuperembert!

Ki ne szeretett volna gyerekkorában szuperképességekkel rendelkezni?

Valószínűleg mindannyian megkaptuk már a kérdést, hogy milyen szuperképességet választanánk magunknak, ha lehetne. Neked vajon mi volt az álmod?

Akármi is a célod, itt az idő, hogy megvalósítsd és önmagad legjobb verziójává fejlődj!

Mindannyiunk számára elérhető a hatékonyabb fókuszáltság, magasabb energiaszint, nagyobb teljesítőképesség, jobb állóképesség és testi erő. Csak az a kérdés, hogy Te készen állsz-e kihozni magadból.

Hidd el, hogy sokkal több van benned!

Gyakran enerváltnak, fáradtnak érzed magad és azt tapasztalod, hogy jóval kevesebbet tudsz megcsinálni, mint amit előzőleg elterveztél? Nem vagy maradéktalanul elégedett a külsőddel, a mindennapi szokásaiddal és az eredményeiddel? Mindig csodáltad azokat, akik az életük több területén is átlag feletti teljesítményt tudnak nyújtani? Hidd el, benned is sokkal több van, mint gondolnád!

Hogyan “upgradeld” magad a
következő szintre?

A SUPERHUMAN 12 egy klasszikus *biohacker program, amely során szisztematikusan, lépésről lépésre szerezheted vissza a tested felett az irányítást.

Ebben a programban megkapsz minden segítséget ahhoz, hogy teljesen természetes módon, jobban kihasználhasd a benned rejlő maximális potenciált! A program 12 héten át, 12 “kihíváson” keresztül fogja megváltoztatni a mindennapi szokásaidat, ezáltal az egész életed.

A kihívások első részének az a célja, hogy csökkentsük a szervezetedben lévő gyulladásokat. A második részben abban segítünk, hogy ne csak túlélő legyél a testedben, hanem elkezdhess igazán élni! A harmadik körben pedig elindulunk a biohackerré válás útján, vagyis megismerheted a SUPERHUMAN 12 életmód legfontosabb elemeit. 

Mi az a biohacking?
Ki az a *biohacker?

A “biohacking” egy különleges kifejezés egy teljesen természetes emberi vágyra; arra, hogy önmagunk legjobb változatai legyünk.

Sokan úgy gondolják, hogy az egészség egyenlő a betegség hiányával. Tehát ha valaki nem beteg, akkor egészséges. Mi egészen másképp gondoljuk.

Akkor beszélhetünk valódi egészségről és teljes életről, ha a szervezetünk minden szempontból optimálisan működik. A biohacking az egészség és a teljesítmény optimalizálásának tudománya és művészete, a mérések, utánkövetések és a biológia optimalizálása révén.

Egy biohacker tevékenysége annyiban hasonló az informatika területén dolgozó hackerek munkájához, hogy ő is egy rendszer egészét vizsgálja. A biohacker célja, hogy hatékonyabb legyen a munkájában, gyorsabban gondolkozzon, optimalizálja az egészségét és magasabb minőségű életet éljen.

A biohackerek célba veszik a napi problémákat (például stressz, alvási nehézségek, fáradtság) és mindent megtesznek azok kijavítása érdekében, ezáltal növelve teljesítményüket és energiaszintjüket, megőrizve egészségüket, illetve jó közérzetüket.

A SUPERHUMAN 12 …

Mit tartalmaz a program?
Hogyan épül fel?

A programba azokat az új szokásokat válogattuk össze, melyek a lehető legkisebb erőfeszítéssel a lehető legnagyobb eredményt fogják adni neked! 

Minden héten másra fókuszálunk. Szó lesz az alvásminőséged fejlesztéséről, a szervezetedben lévő gyulladások csökkentéséről, a stresszkezelésről, testösszetételünk ideális változtatásáról, izomnövekedésről, erőnlétünk és állóképességünk növeléséről, idegrendszerünk fejlesztéséről, magasabb energiaszintről, gyorsabb regenerálódásról, immunrendszerünk javításáról, anyagcserénk optimalizálásáról. 

Huh, ez jó sok minden, igaz?

Ne aggódj, egyszerűen, érthető módon magyarázzuk el az egyes fejezeteket, és éppen annyi elméletet rakunk csak bele, ami a megértéshez szükséges. A rövid videókban a gyakorlatokon lesz a fő hangsúly. Az a célunk, hogy a SUPERHUMAN 12 elveit a gyakorlatba át tudd ültetni, és azt a saját életedben sikeresen alkalmazhasd. 

Hetente tehát 1-1 témára és gyakorlatra koncentrálunk, összesen 12 héten keresztül. Egy rövid, érthető videóban elmagyarázzuk a lényeget, és adunk mellé szöveges összefoglalást is. 

Neked az lesz a feladatod, hogy minden héten azt a gyakorlatot ültesd át a mindennapjaidba, amit épp megtanultál. Minden héten egy-egy új szokást fogsz így felvenni, ami által a 12 hét végére saját magad jobb, fittebb, egészségesebb, magabiztosabb, izmosabb, egyszóval fejlettebb változata lehetsz! Egy igazi szuperhős.

Mit mondanak mások, akik már elvégeztek ezt a programot?

Ha végigcsinálod, hétről hétre megtanulhatod…

hogyan kell étkezned annak érdekében, hogy elérd / megtartsd az optimális testsúlyod,

mire kell figyelned légzés közben, ha reggelente kipihenten akarsz ébredni és egész nap fókuszáltan dolgoznál,

milyen egyszerű módszerekkel javíthatod drasztikusan az alvásod minőségét,

milyen trükkökkel fordíthatod saját előnyödre a napfényt és hogyan uralhatod esténként a fénykörnyezeted,

mi a legjobb módja a böjtnek és hogyan kezdj bele az időben korlátozott étkezésbe, illetve

hogyan tudod megváltoztatni a gondolkodásmódod, ami minden téren sikerhez vezet.

Mennyibe kerül a SUPERHUMAN 12 program?

Mennyit érne meg neked, ha csak 10%-kal energikusabb lennél? Ha csak 10%-kal többet tudnál teljesíteni naponta? Ha csak 10%-kal jobban éreznéd magad? Ha csak 10%-kal jobban aludnál? És folytathatnánk a sort…

Minden bizonnyal azt mondanád, hogy sok százezer forintot, hiszen az egészséged mindennél többet ér.

A SUPERHUMAN 12 programunkat igyekeztünk annyira egyszerűen és gyakorlatiasan tálalni, hogy mindenki be tudja építeni a saját életébe. Azt szeretnénk tehát, hogy minél több ember életminőségének a javításához hozzájárulhassunk ezzel a programmal.

Nem szeretnénk, hogy az ár miatt ne engedhesse ezt meg magának valaki, ezért a teljes, 12 hetes program árát bruttó 24.900 Ft-ban határoztuk meg. 

Most viszont szuper helyen és időben vagy, hiszen a felújított, kiegészített programot most egy bevezető akció keretein belül, korlátozott ideig 40%-kal olcsóbban, bruttó 14.900 Ft-ért szerezheted be! 

Ezért cserébe csak annyit kérünk, hogy írd meg nekünk a program végén (vagy akár közben is) a véleményed róla. Számolj be nekünk azokról a pozitív változásokról, amit a program elvégzése közben tapasztalsz!

A jó a legjobb ellensége! Törekedj a maximumra, és hozd ki az életedből mindazt, ami benne van!

-40%

24.900 Ft

helyett

bevezető áron
14.900 Ft

Ezt figyeld: EXTRA BÓNUSZT kaphatsz 10.000 Ft értékben

A jelentkezésed mellé ajándékba adjuk az I. Magyar Ketofest és Biohacking Konferencia 10 zseniális előadásának felvételeit. Ezen a rendezvényen táplálkozástudományi szakemberek, orvosok és biológusok adják át neked azokat a tudományosan bizonyított módszereket, amelyekkel átalakíthatod a tested működését a maximális potenciálod kihasználásáért. A videókból megtudhatod, hogyan hosszabbíthatod meg akár évtizedekkel is az életed azáltal, hogy kirobbanó formába kerülsz testileg és mentálisan egyaránt.

90 NAPOS “Mennyire sokat változtál!” GARANCIA

Annyira biztosak vagyunk benne, hogy ez a program jelentősen hozzá fog járulni az életminőséged javításához, hogy ha a program végéig nem kapod meg legalább 3 jó ismerősödtől azt a pozitív visszajelzést, hogy “Mennyire sokat változtál!”, kérdés nélkül visszaadjuk a teljes program árát.

A programmal kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdések

A SUPERHUMAN 12 programot online formában kapod meg. Minden egyes videó 1-1 hét új szokásait, illetve gyakorlatait tartalmazza. Amikor beépítettél egy új szokást az életedbe, a következő hetekben is alkalmazd kitartóan. Ahhoz hogy egy új szokás megszilárduljon, általában 1-2 hónapra szükség van. A programba könnyen követhető, egyszerű, de mégis rendkívül hatásos szokásokat válogattunk be, hogy a lehető legnagyobb eredményt érhesd el!

A program mindenki számára kiválóan alkalmazható, aki szeretne javítani a közérzetén, alvásán, táplálkozásán, tehát általában az egészségi állapotán és fittségén.

Egész biztosan nem fogsz olyan közhelyes tippeket hallani, hogy egyél kevesebbet, számolgasd a kalóriákat és mozogj többet. Ebben a programban kizárólag tudományosan alátámasztott, az életedbe könnyen beépíthető gyakorlati tanácsokat kapsz.

Sikeres vásárlás után megkapod e-mailben a hozzáférésed a programhoz. Élettartam hozzáférést kapsz, így nem csak a 12 hét során, hanem bármikor, bármeddig visszanézheted a videókat, és elolvashatod a program összefoglaló írásos anyagait is.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a hello@upgradedyou.hu e-mail címen, vagy pedig hívj minket a +36 20 213 3978 telefonszámon és azonnal segítünk!

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0