15-25% kedvezmény minden termékre Augusztus 9-16-ig!

LÉGY TE IS VISZONTELADÓ!

Ha úgy érzed az általunk forgalmazott márkák, termékek beleilleszkednek a jelenlegi tevékenységedbe, vásárlóid számára is újdonságot és értéket adhat, továbbá szívesen lennél a viszonteladónk, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk az alábbi e-mail címre, kollégáink rövid időn belül felveszik a kapcsolatot: hello@upgradedyou.hu

PUHDISTAMO​EGESZSÉG - TELJESÍTMÉNY - ESZTÉTIKUM

puhdistamo

A Puhdistamo Finnország első superfood márkája.

Vitaminjaik és táplálékkiegészítőik egytől egyig kiváló minőségűek, adalék- és töltőanyagmentesek, kizárólag bioaktív anyagokkal készülnek.

Ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan képesek felszívódni, kizárólag a test számára hasznos, aktív összetevőket tartalmaznak.

BRAINEFFECTFÓKUSZ ÉS KONCENTRÁCIÓ

braineffect_facebook_post

Németország vezető body&mind food márkájaként a Braineffect célja, hogy támogassa az embereket a well-being, a belső erő és egyensúly felé vezető útjukon.

Termékeik természetesek, tudományosan megalapozottak, könnyen használhatóak és nem utolsó sorban rendkívül hatékonyak.

UPGRADEDYOUFEJLESZD MAGAD EGY ÚJ SZINTRE!

upgradedyou-logo-black-h30

Sajátmárkás termékeink segítenek, hogy önmagad legjobb formáját nyújthasd a hét minden napján. A minőségben nem kötünk kompromisszumot, kizárólag olyan termékeket fejlesztünk, amelyekben maximálisan hiszünk.

Hekkeld meg az életed, kerülj egyensúlyba, és légy önmagad legjobb verziója!

TRUEDARKKÉKFÉNY-SZŰRŐ SZEMÜVEG

TrueDark Logo_Black

A TrueDark® visszavezet a természetes bioritmusodhoz!

A TrueDark szemüvegek segítségével átveheted az irányítást a fénykörnyezeted felett, visszanyerve ezáltal az összes energiát, amit a kékfény nap mint nap elvesz tőled.

Bevásárló kosár
Nincsenek termékek a kosárban!
Vásárlás folytatása
0